Koliba
NEDOSTUPNO
0

U Kolibi Williama P. Younga, Mackenzie Phillips, ožalošćeni otac koji se bori s gubitkom svoje najmlađe kćeri, prima misterioznu poruku koja ga poziva u napuštenu kolibu gdje je njegova kći ubijena....

9,16 €

Sažetak knjige

U Kolibi Williama P. Younga, Mackenzie Phillips, ožalošćeni otac koji se bori s gubitkom svoje najmlađe kćeri, prima misterioznu poruku koja ga poziva u napuštenu kolibu gdje je njegova kći ubijena. Unatoč sumnjama i zbunjenosti, Mack prihvaća poziv i kreće na putovanje koje mu mijenja život! U kolibi se susreće s tri enigmatična stranca koji tvrde da su Bog, Isus i Duh Sveti. Slijedi transformacijsko putovanje u kojem se Mack suočava sa svojom boli i bijesom te uči opraštati sebi i drugima. Suočava se s nekim od najvećih životnih pitanja, uključujući i pitanje o prirodi Boga, problemu zla i moći ljubavi. Kroz duboke razgovore suočava se sa svojim najdubljim strahovima te unatoč poteškoćama uči vidjeti život u novom svjetlu. Young nudi svježu perspektivu vjere i duhovnosti te potiče čitatelje na razmišljanje. S uzbudljivim zapletima i efektnim likovima, Koliba je nezaobilazno štivo za svakoga tko se ikad borio pronaći smisao u životnim izazovima.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Naklada Ljevak d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533034706

15x20.5cm

Tvrdi uvez

2016.

268

Filip Krenus

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?