book cover
Knjižara na uglu Jenny Colgan
Kupi 79,20 kn (10,51 €) 99,00 kn (13,14 €)
book cover
Pročitaj odlomak

Knjižara na uglu

Jenny Colgan

Pronalaziti savršenog čitatelja za savršenu knjigu je Ninina najveća strast, a istovremeno i ono od čega živi. Sve do jučer. Nakon što izgubi posao knjižničarke u velikom gradu, više je ništa ne veže za to mjesto. Odlučna da izgradi novi život iz temelja, seli se u mirno selo daleko od gradske buke.

99,00 kn (13,14 €)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 79,00 kn (10,49 €)

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 296
Dimenzije 13,5x21

Sažetak knjige

Pronalaziti savršenog čitatelja za savršenu knjigu je Ninina najveća strast, a istovremeno i ono od čega živi. Sve do jučer. Nakon što izgubi posao knjižničarke u velikom gradu, više je ništa ne veže za to mjesto. Odlučna da izgradi novi život iz temelja, seli se u mirno selo daleko od gradske buke. Prvi korak: kupiti kombi i napraviti od njega „bookmobile“ – knjižaru na kotačima koja putuje od mjesta do mjesta i mijenja svoju okolinu snagom pripovijetki…

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Koncept izdavaštvo j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Maja Kulej
ISBN-13: 9789538326233
Dimenzije: 13,5x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?