Ispario
NEDOSTUPNO
0

Ispario

Georges Perec

Antona Vowla (V. Ockalla) sve više nešto guši, svakim trenom osjeća se kao da želi pobjeći iz svoje kože. Nakon što nestane, skupina odanih prijatelja kreće u potragu za njim. Zanimljivost je da je...

17,25 €

Sažetak knjige

Antona Vowla (V. Ockalla) sve više nešto guši, svakim trenom osjeća se kao da želi pobjeći iz svoje kože. Nakon što nestane, skupina odanih prijatelja kreće u potragu za njim. Zanimljivost je da je ovaj roman poznatog francuskog autora Pereca u originalu, slijedeći oulipovska ograničenja, napisan bez ijednog slova „e“ što nimalo ne umanjuje kvalitetu književnog teksta. U izvanrednom prijevodu na hrvatski jezik također nema slova „e.“

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Meandarmedia d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533340173

11.5x19.5cm

Meki uvez

2012.

349

Vanda Mikšić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje