Dva puta u pet minuta
0

Dva puta u pet minuta

Arijana Čulina

Arijana Čulina, autorica književnih hitova, među kojima su i Šta svaka žena triba znat o onin stvarima i Bolje se rodit bez one stvari nego bez sriće, prodanih u gotovo tristo tisuća primjeraka, i u...

17,12 €

Sažetak knjige

Arijana Čulina, autorica književnih hitova, među kojima su i Šta svaka žena triba znat o onin stvarima i Bolje se rodit bez one stvari nego bez sriće, prodanih u gotovo tristo tisuća primjeraka, i u svojoj najnovijoj knjizi dalmatinski neuvijeno, duhovito i iskreno, a opet s blagošću i toplinom, opisuje, analizira i propituje žensku stvarnost. Njezina junakinja, pedesetogodišnja Splićanka Kate, već je pomalo razočarana životom, ali ipak ne toliko da bi se predala bez borbe. Svakome će reći što mu ide, vješto će proniknuti u svaki karakter, uočiti svaku ljudsku manu, ne štedeći pritom nikoga, pa ni sebe. Trinaest priča - u kojima se katkad nostalgično, katkad (auto)ironično dotiče svog splitskog djetinjstva, muško-ženskih odnosa, bračnog brodoloma, poslovnih uspjeha i neuspjeha ili pak obične ženske svakodnevice - povezano je svima poznatom sintagmom „pet minuta“. Koliko ste puta od prijateljice koja uvijek kasni čuli: Stižem za pet minuta ili pak od svojih usamljenih roditelja onu: Ajde, sidi sa mnom još pet minuta? A možda ste i maštali o svojih pet minuta slave, riješili problem u pet do dvanaest ili dočekali svojih pet minuta? A o muškarčevih dva puta u pet minuta da i ne govorimo… Arijana Čulina majstorski, splitski duhovito, mediteranski rječito i ženski nježno tka priče o tih „pet minuta“ koje čine život. A njezina Kate, u kojoj će se pomalo prepoznati svaka od nas, humorom nas tjera da se pogledamo u ogledalo bez maski i filtera. <br> Svima koji vas zateknu kako se s knjigom u ruci glasno smijete i kako ste odma’ bolje volje, bit će jasno da čitate – neponovljivu Arijanu Čulinu!<br>

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Media bar d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538357138

14.5x21.5cm

Meki uvez

2022.

172

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje