book cover
Črna mati zemla Kristian Novak
book cover
Pročitaj odlomak

Črna mati zemla

Kristian Novak

Roman "Črna mati zemla" Kristiana Novaka već je doživio nekoliko stranih izdanja i osvojio Nagradu T-portala 2013. za roman godine. Kazališna adaptacija ČMZ-a praizvedena je 2017. godine u ZKM-u, a filmska adaptacija je u tijeku. "Črna mati zemla" roman je o uspješnom mladom piscu, Matiji Dolenčecu,

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 296
Dimenzije 14x22

Sažetak knjige

Roman "Črna mati zemla" Kristiana Novaka već je doživio nekoliko stranih izdanja i osvojio Nagradu T-portala 2013. za roman godine. Kazališna adaptacija ČMZ-a praizvedena je 2017. godine u ZKM-u, a filmska adaptacija je u tijeku. "Črna mati zemla" roman je o uspješnom mladom piscu, Matiji Dolenčecu, koji stvaralačku i ljubavnu blokadu pokušava otkloniti dosežući vlastitu, do amnezije potisnutu priču, onu koju je kompenzirao izmišljanjem svih drugih priča. Potisnuto u Dolenčecovu životu traumatična je priča o njegovu djetinjstvu u međimurskom selu, o smrti oca, o osam samoubojstava, dva demona, gubitku prijatelja, o velikim mitovima i lokalnim legendama, o otvorenom povijesnom prijelomu 1991., svakodnevnim lažima i složenim osjećajima - ubojicama života.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Naklada OceanMore d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 14x22
Ilustrator: Dunja Janković
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?