
Bilo pa prošlo
Pavao PavličićBilo pa prošlo
Pavao PavličićU knji�evnom opusu Pavla Pavli�i�a ve� postoje knjige koje se mogu ozna�iti pojmom memoaristike: Dunav, �apudl, Inventura, Kruh i mast i dr. U svim tim knjigama izostaje tzv. velika povijest,...
Sažetak knjige
U knji�evnom opusu Pavla Pavli�i�a ve� postoje knjige koje se mogu ozna�iti pojmom memoaristike: Dunav, �apudl, Inventura, Kruh i mast i dr. U svim tim knjigama izostaje tzv. velika povijest, izostaju doga�aji politi�kog karaktera sa sna�nim, op�epoznatim protagonistima. Knjiga Bilo pa pro�lo zapravo je najbli�a klasi�nim memoarima: ona obra�uje dramati�ne sedamdesete, razdoblje hrvatskog prolje�a. Autor pi�e o tim doga�ajima poslije �etiri desetlje�a
Detalji proizvoda
Izdavač:
Jezik:
ISBN-13:
Dimenzije:
Format:
Godina izdanja:
Broj stranica:
Prevoditelj:
Ilustrator:
Profil knjiga d.o.o.
Hrvatski jezik
9789533192277
15x23cm
Meki uvez
2011.
236
-
-
NEOPHODNI KOLAČIĆI
Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.
KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU
Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.
MARKETINŠKI KOLAČIĆI
Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.
www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći
ovdje