book cover
Beskonačna šuma Frane Herenda
book cover
Pročitaj odlomak

Beskonačna šuma

Frane Herenda

Dječak i Brat žive na rubu Beskonačne šume. Prostor je to kao stvoren za igru, zabavu, istraživanje, ali i zaklon kad igre rata zamijeni pravi rat. Nakon odlaska svih prijatelja, ulaze u svijet priča, svijet zaštićen od razaranja. Beskonačna šuma priča je o bratskoj ljubavi i besmislu rata u kojoj s

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 144

Sažetak knjige

Dječak i Brat žive na rubu Beskonačne šume. Prostor je to kao stvoren za igru, zabavu, istraživanje, ali i zaklon kad igre rata zamijeni pravi rat. Nakon odlaska svih prijatelja, ulaze u svijet priča, svijet zaštićen od razaranja. Beskonačna šuma priča je o bratskoj ljubavi i besmislu rata u kojoj stvarnost i mašta polako gube jasne granice.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Panacea d.o.o
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789534800195
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?