book cover
Amulet Roberto Bolano
book cover
Pročitaj odlomak

Amulet

Roberto Bolano

Amulet, u izvorniku objavljen 1999. godine, smatra se najuspjelijim kratkim romanom Roberta Bolana. Roman govori o urugvajskoj pjesnikinji Auxilio Lacouture, koja se pojavljuje i u „Divljim detektivima“ i koja se naziva „majkom meksičke poezije“. Frenetičnim ritmom i stilom, Auxilio u prvom licu opi

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 135
Dimenzije 13x20

Sažetak knjige

Amulet, u izvorniku objavljen 1999. godine, smatra se najuspjelijim kratkim romanom Roberta Bolana. Roman govori o urugvajskoj pjesnikinji Auxilio Lacouture, koja se pojavljuje i u „Divljim detektivima“ i koja se naziva „majkom meksičke poezije“. Frenetičnim ritmom i stilom, Auxilio u prvom licu opisuje doživljaje s književne scene Meksika, i kako kroz njezin život, koji je provela duboko uronjena u književnu i kulturnu scenu meksičkog glavnog grada, prolazi cijela vojska mladih hispanoameričkih pjesnika, između ostalih i Arturo Belano te Ulises Lima, likovi dobro poznati iz ostalih autorovih djela.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Edicije Božićević d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Marta Tomić
ISBN-13: 9789533620244
Dimenzije: 13x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?