book cover
Priče o neustrašivim hrvatskim ženama Tatjana Barat
Kupi 103,20 kn (13,70 €) 129,00 kn (17,12 €)
book cover
Pročitaj odlomak

Priče o neustrašivim hrvatskim ženama

Tatjana Barat

Priče o neustrašivim hrvatskim ženama zbirka je 50 književnolikovnih portreta žena koje su obilježile hrvatsko društvo. Među njima su žene svih zanimanja i profila koje su ostavile traga u hrvatskoj, a i svjetskoj povijesti, a zajedničko im je da su sve postigle vlastitim radom u vremenu koje nije u

Proizvod trenutno nije dostupan.

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 103,20 kn (13,70 €)

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 116
Dimenzije 16,5x24,5

Sažetak knjige

Priče o neustrašivim hrvatskim ženama zbirka je 50 književnolikovnih portreta žena koje su obilježile hrvatsko društvo. Među njima su žene svih zanimanja i profila koje su ostavile traga u hrvatskoj, a i svjetskoj povijesti, a zajedničko im je da su sve postigle vlastitim radom u vremenu koje nije uvijek bilo poticajno za obrazovanje i profesionalno usavršavanje žena.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Iris Illyrica
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538169205
Dimenzije: 16,5x24,5
Ilustrator: Andrea Petrlik Huseinović
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?