book cover
Ninja: Budi najbolji Tyler Blevins
book cover
Pročitaj odlomak

Ninja: Budi najbolji

Tyler Blevins

Jedan od vodećih svjetskih igrača Fortnitea donosi svoj plan igre, koji će nadmašiti sve ostale. Ovaj sveobuhvatni vodič sadrži sve što Tyler Blevins Ninja zna i što bi volio da je znao prije nego što je postao ozbiljan gejmer. Videoigre se izmjenjuju, ali Ninjine pouke ostaju za sva vremena. Prouči

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 160
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Jedan od vodećih svjetskih igrača Fortnitea donosi svoj plan igre, koji će nadmašiti sve ostale. Ovaj sveobuhvatni vodič sadrži sve što Tyler Blevins Ninja zna i što bi volio da je znao prije nego što je postao ozbiljan gejmer. Videoigre se izmjenjuju, ali Ninjine pouke ostaju za sva vremena. Prouči njegove savjete i vidjet ćeš da ti početak igranja nove igre ide puno lakše nego prije. Tko zna, možda jednoga dana pobijediš i Ninju. Kao što on zna reći, sve ovisi o tebi.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Egmont d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Nikica Barić
ISBN-13: 9789531318884
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?