book cover
Dinosauri Penny Worms
book cover
Pročitaj odlomak

Dinosauri

Kreativne aktivnosti

Penny Worms

Tiranosaur, pterosaur, pliosaur, Grrr! Ništa nije tako strašno kao dinosaur. Želiš li o njima doznati što više, zaviri u ovu knjigu, u njoj sve piše. Grrr! Uz ovu zapanjujuću knjigu kreativnih aktivnosti kreni na putovanje u prošlost, u doba kada su vladali dinosauri. Otkrij sve svoje najdraže dinos

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2015
Broj stranica 84
Dimenzije 25x30

Sažetak knjige

Tiranosaur, pterosaur, pliosaur, Grrr! Ništa nije tako strašno kao dinosaur. Želiš li o njima doznati što više, zaviri u ovu knjigu, u njoj sve piše. Grrr! Uz ovu zapanjujuću knjigu kreativnih aktivnosti kreni na putovanje u prošlost, u doba kada su vladali dinosauri. Otkrij sve svoje najdraže dinosaure upravo ovdje! Vrijeme je za početak istraživanja! Putujemo u prošlost, otprilike 165 milijuna godina unatrag – mnogo prije nego što su ljudi počeli živjeti na planetu Zemlji. Idemo prema zemlji u kojoj su vladali dinosauri, golemi su gmazovi letjeli visinama, a divovska morska bića gospodarila su podmorjem. Spreman? Čeka te puno crtanja i bojenja. Smišljaj, stvaraj, crtaj, maštaj! Na kraju knjige pronaći ćeš naljepnice dinosaura. Više puta moći ćeš ih zalijepiti i odlijepiti na plastificirane plakate i tako ćeš stvoriti izvrsne prizore. Uz to ih možeš lijepiti gdje god poželiš! U knjizi se nalaze i predlošci za crtanje. Izreži ih i koristi! Uoči razlike, spoji točkice, pronađi izlaz iz labirinta i učini još štošta. Na kraju knjige riješi najbolji kviz o dinosaurima. Satima se zabavljaj izrađujući gigantosaura, mobil s dinosaurima i filmsku knjigu. Uz to se kreativno izrazi koristeći kolaž-papir s uzorkom ljuskica. Svaka slagalica, igra i zadatak temelje se na prapovijesnim bićima kao što su tiranosaur, stegosaur, triceratops, diplodok i mnogi durgi. Uživaj! Veličanstveni dodaci: naljepnice prapovijesnih bića, plastificirani plakati s jurskim prizorima, kolaž-papiri s uzorkom životinjske kože, predlošci za crtanje.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 25x30
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?