book cover
Atlas pustolovina: Sva čuda svijeta Ben Handicott
book cover
Pročitaj odlomak

Atlas pustolovina: Sva čuda svijeta

Zbirka nevjerojatnih prirodnih pojava i zadivljujućih građevina

Ben Handicott

Atlas pustolovina – sva čuda svijeta" zbirka je nevjerojatnih prirodnih pojava i zadivljujućih građevina sa svih strana svijeta. Ovaj bogato ilustrirani put najvećim svjetskim čudima oslobodit će pustolovni duh i prirodnu znatiželju čitatelja svih uzrasta. Istražite svjetska čuda na svim kontinentim

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 88
Dimenzije 27,5x38

Sažetak knjige

Atlas pustolovina – sva čuda svijeta" zbirka je nevjerojatnih prirodnih pojava i zadivljujućih građevina sa svih strana svijeta. Ovaj bogato ilustrirani put najvećim svjetskim čudima oslobodit će pustolovni duh i prirodnu znatiželju čitatelja svih uzrasta. Istražite svjetska čuda na svim kontinentima i doživite izazove koji će nadahnuti putnike svih dobi. Pogledajte svijet iskosa s kosog tornja u Pisi, usudite se zakoračiti u Zabranjeni grad, prošećite Kineskim zidom, zastanite u pijesku ispred Velike piramide u Gizi ili zaplivajte Velikom plavom rupom ? ova vam knjiga donosi veličanstvene pustolovine iz najudaljenijih kutaka svijeta i otkrića do kojih možete doći iz vlastitog doma. U drugoj knjizi serijala Atlas pustolovina otputujte na više od 30 SVJETSKIH ODREDIŠTA i na svakoj stranici otkrijte stotine zanimljivosti koje valja vidjeti i činjenica koje je korisno naučiti.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Školska knjiga d.d.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ozren Doležal
ISBN-13: 9789530621251
Dimenzije: 27,5x38
Ilustrator: Lucy Letherland
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?