book cover
Art: Vodič kroz umjetnost Rosie Dichins
book cover
Pročitaj odlomak

Art: Vodič kroz umjetnost

S internetskim vezama

Rosie Dichins Mari Griffith

Učenici i svi koji koji žele proširiti svoja znanja o umjetnosti, u ovoj će knjizi naći povijest zapadnog slikarstva - od drevnih egipatskih grobnih ukrasa do moderne umjetnosti. Kronološki pristup omogućuje uvid u mijenjanje umjetničkih stilova i tehnika kroz vrijeme. Svaki dio knjige pokriva jedno

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2004
Broj stranica 142
Dimenzije 21,5x28

Sažetak knjige

Učenici i svi koji koji žele proširiti svoja znanja o umjetnosti, u ovoj će knjizi naći povijest zapadnog slikarstva - od drevnih egipatskih grobnih ukrasa do moderne umjetnosti. Kronološki pristup omogućuje uvid u mijenjanje umjetničkih stilova i tehnika kroz vrijeme. Svaki dio knjige pokriva jedno veće ili važnije razdoblje povijesti umjetnosti, predstavljajući njegove glavne teme i ideje, umjetnike, te dio najznačajnijih slikarskih djela. Knjiga sadrži rječnik pojmova, kazalo i korisne internetske adrese.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Neretva d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Maja Bulović
ISBN-13: 9789536989195
Dimenzije: 21,5x28
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?