book cover
Art: Pokreni, kreiraj Sue Nicholson
Kupi 57,00 kn 190,00 kn
book cover
Pročitaj odlomak

Art: Pokreni, kreiraj

Priručnik za osnove likovnog odgoja

Sue Nicholson Deri Robins

Likovne ideje i projekti u ovoj knjizi opisani su u četiri cjeline koje se odnose na crtanje, skiciranje i izradu stripa; slikanje i otiskivanje; kolaž, gradnju trodimenzionalnih modela i skulptura od raznih materijala; izradu kreativnih majstorija koje vuku porijeklo iz raznih krajeva svijeta. Uz s

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2008
Broj stranica 240
Dimenzije 26,5x31

Sažetak knjige

Likovne ideje i projekti u ovoj knjizi opisani su u četiri cjeline koje se odnose na crtanje, skiciranje i izradu stripa; slikanje i otiskivanje; kolaž, gradnju trodimenzionalnih modela i skulptura od raznih materijala; izradu kreativnih majstorija koje vuku porijeklo iz raznih krajeva svijeta. Uz svaku cjelinu i temu navodi se potreban pribor i materijal, a postupak nastanka pojedinog rada prikazan je korak po korak, rječju i slikom. Rječnik, kazalo.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Neretva d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Maja Bulović
ISBN-13: 9789536989584
Dimenzije: 26,5x31
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?