book cover
Aginjk izvrnuta knjiga Anna Brett
book cover
Pročitaj odlomak

Aginjk izvrnuta knjiga

Anna Brett

AGINJK JE KNJIGA (to nije bilo teško otkriti), no otkrijte i zašto je „izvrnuta“, a podosta i „uvrnuta“. Uživajte u ovoj jedinstvenoj knjizi koja ide iznutra prema van! Promišljati ovdje morate od sredine pa prema kraju i onda početku. U rikverc mozak ubacite i zaboravite na sve što smisla ima! Ovdj

Format Meki uvez
Godina izdanja 2016
Broj stranica 128
Dimenzije 18,9x24,6

Sažetak knjige

AGINJK JE KNJIGA (to nije bilo teško otkriti), no otkrijte i zašto je „izvrnuta“, a podosta i „uvrnuta“. Uživajte u ovoj jedinstvenoj knjizi koja ide iznutra prema van! Promišljati ovdje morate od sredine pa prema kraju i onda početku. U rikverc mozak ubacite i zaboravite na sve što smisla ima! Ovdje su čak i greške fora jer tako se rješava knjiga ova! Očekujete početak knjige na prvoj stranici? A, ne! Ovdje očekujte sve, osim očekivanog! Ovo je aginjk! Ako još ne shvaćate, ovo je vrlo neobična i izvrnuta knjiga. Otvorite jue na sredini, da, da, upravo tako – NA SREDINI, TO JE POČETAK! Zatim se izvucite van črčkajući, reckajući i praveći nered po njezinim stranicama. Pokušajte se probiti prema početku ili, možda, završetku?! Nacrtajte kako bi vaše tijelo izgledalo da se ono što je unutra nalazi izvana i saznajte kako se osjeća vaša izvrnuta knjiga (uopće nije lako biti Aginjk!), otkrijte nam što se nalazi u vašem pupku, pokažite prijateljima čarobno povećalo s nevidljivim staklom, smislite im nova imena... Pustite maštu da putuje iznutra prema van i natrag! Ako ste se već okušali u ispunjavanju Knjige na rikverc, onda je ovo novi i pravi izazov za vas! Bit ćete oduševljeni ovom neobičnom knjigom, krcatom urnebesnim i neočekivanim aktivnostima. Uživat ćete u stvaranju vlastite knjige, opušteno, veselo, bez „pritiska“ rješava li se neki zadatak „točno ili ne“. Ove je idealna knjiga za svako dob, protkana vrhunskom zabavom! Uzor u nastanku ove knjige bio je svjetski popularan Wreck This Journal u čijemu ispunjavanju uživaju odrasli, no dohvatila su ga se i djeca, pa je nastalo ovo posebno izdanje i za njih. Trend stvaranja vlastite knjige na svom je vrhuncu, pridružite mu se.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 18,9x24,6
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?