book cover
Uvijek ćemo imati ljeto Jenny Han
Kupi 16,20 € (122,06 kn) 18,00 € (135,62 kn)
Prednarudžba book cover
Pročitaj odlomak

Uvijek ćemo imati ljeto

Plan izlaska knjige: 20.04.2023.

Jenny Han

Treća knjiga iz trilogije Ljeto kada sam postala lijepa, sada sjajna TV serija na Amazon Primeu! Jedna djevojka. Dva mladića. Najveća odluka njezina života… Baš kada Isabel pomisli da se sve posložilo, život dokaže da, kada je riječ o ljubavi, nikada ne možeš imati sve odgovore… Isabel je oduvijek v

18,00 € (135,62 kn)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 16,20 € (122,06 kn)

Format Meki uvez
Godina izdanja 2023
Broj stranica 304
Dimenzije 13,5x21

Sažetak knjige

Treća knjiga iz trilogije Ljeto kada sam postala lijepa, sada sjajna TV serija na Amazon Primeu! Jedna djevojka. Dva mladića. Najveća odluka njezina života… Baš kada Isabel pomisli da se sve posložilo, život dokaže da, kada je riječ o ljubavi, nikada ne možeš imati sve odgovore… Isabel je oduvijek voljela samo dva mladića, Conrada i Jeremiaha Fishera. S njima je odrasla, i ne može zamisliti svoj život bez njih. Jedan joj je slomio srce, drugi učinio sretnijom no što je ikada mislila da može biti. No oba mladića Fisherovih od Isabel skrivaju tajne, a ovoga ljeta ona mora odabrati jednoga od njih, i to zauvijek. Kojega će odabrati?

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Koncept izdavaštvo j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Sanja Ščibajlo
ISBN-13: 9789538326455
Dimenzije: 13,5x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?