book cover
Sukladnost ljubavnih trokuta Milan Zagorac
book cover
Pročitaj odlomak

Sukladnost ljubavnih trokuta

Milan Zagorac

Noa (16 godina) živi s mamom i sestrom Martom (14 godina) u Prepuštevcu pored Varaždina u disfunkcionalnoj obitelji, buduci da je tata prije dvije godine zasnovao novu. Noa ide u školu koju ne podnosi. Okružen je ljudima koje ne podnosi. Iznimka su Iva, Nika i Tomi – njegovi prijatelji. Nou opterecu

Format Meki uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 130
Dimenzije 14,8x21

Sažetak knjige

Noa (16 godina) živi s mamom i sestrom Martom (14 godina) u Prepuštevcu pored Varaždina u disfunkcionalnoj obitelji, buduci da je tata prije dvije godine zasnovao novu. Noa ide u školu koju ne podnosi. Okružen je ljudima koje ne podnosi. Iznimka su Iva, Nika i Tomi – njegovi prijatelji. Nou opterecuju uglavnom dvije stvari: škola i ljubavni problemi. Dobro, i društveni ugled koji se u potpunosti urušava kada je primoran provesti Novu godinu kod bake u Ivanovcima s tatom. Kako bi ublažio nepravdu i sramotu, Noa pocinje planirati putovanje života jugom Europe. I kao da sve to nije dovoljno, njegov ljubavni život dodatno je zakomplicirala prijateljica Iva, koja je postala nešto više od prijateljice – uz napomenu da roman donosi istovremeno smiješnu sliku o odrastanju, premda ponekad i neugodno stegne oko srca.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Studio TiM
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789537780814
Dimenzije: 14,8x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?