book cover
Prvi koji umire na kraju Adam Silvera
book cover
Pročitaj odlomak

Prvi koji umire na kraju

Adam Silvera

U prednastavku književnog fenomena Na kraju obojica umiru dvojica stranaca provest će zajedno prvi dan nakon početka rada Agencije Death-Cast i njenih poziva Sljedećima… Noć je početka rada Agencije Death-Cast i svima je na umu samo jedno pitanje: je li moguće uistinu predvidjeti kada će netko umrij

Format Meki uvez
Godina izdanja 2023
Broj stranica 472
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

U prednastavku književnog fenomena Na kraju obojica umiru dvojica stranaca provest će zajedno prvi dan nakon početka rada Agencije Death-Cast i njenih poziva Sljedećima… Noć je početka rada Agencije Death-Cast i svima je na umu samo jedno pitanje: je li moguće uistinu predvidjeti kada će netko umrijeti ili je u pitanju pomno osmišljena prevara?Orion Pagan teški je srčani bolesnik i priliku da se registrira nausluge Agencije objeručke prihvaća. Valentino Prince tek se doselio u New York i raduje se obećavajućoj budućnosti u gradu svojih snova.Na usluge Agencije registrirao se isključivo zato što mu je sestra blizanka umalo poginula u prometnoj nesreći.Putevi Oriona i Valentina ukrstit će se u sudbonosnoj noći prvih poziva Sljedećima, a njihovi životi zauvijek promijeniti...Napisana prepoznatljivim autorovim stilom, gorko-slatka priča o dvojici stranaca koji zajedno provode savršeni dan naučit će nas važnosti življenja svake minute kao da nam je – posljednja.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Egmont d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Valentina Markasović
ISBN-13: 9789531325530
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?