book cover
Nesavršeni Cecelia Ahern
book cover
Pročitaj odlomak

Nesavršeni

1. dio duologije

Cecelia Ahern

Radnja ovog distopijskog romana za mlade događa se u društvu koje iznad svega cijeni savršenstvo. To isto društvo u prošlosti je zbog recesije doživjelo krah, uništeno je gospodarstvo, propale su banke. Za sve su okrivljeni tadašnji vođe koji su, zbog loših procjena i odluka, doveli građane na rub e

Format Meki uvez
Godina izdanja 2016
Broj stranica 304
Dimenzije 15x23

Sažetak knjige

Radnja ovog distopijskog romana za mlade događa se u društvu koje iznad svega cijeni savršenstvo. To isto društvo u prošlosti je zbog recesije doživjelo krah, uništeno je gospodarstvo, propale su banke. Za sve su okrivljeni tadašnji vođe koji su, zbog loših procjena i odluka, doveli građane na rub egzistencije. Nakon silnih demonstracija odlučeno je da se svakoga tko je donio neku pogrešnu prosudbu proglasi Nesavršenim. Nesavršeni ne idu u zatvor jer nisu učinili ništa protuzakonito. I dalje žive među ljudima, ali po posebnim pravilima i obilježeni vrelim žigom. Druge prilike i učenje na greškama postali su stvar prošlosti. Cilj je postići moralno i etički savršeno društvo. Celestine North prosječna je 17-godišnjakinja sa solidnim uspjehom u školi, rado prihvaćena u društvu vršnjaka i u vezi s najpoželjnijim dečkom u gradu. Uvjerena je u pravednost društva u kojem živi. Cijeli život oslanja se na logiku i tako rješava probleme na koje nailazi. Kada pomogne starcu obilježenom slovom N, jer joj je tako nalagala logika, nađe se u situaciji kada pred sudom mora opravdati svoj postupak ili i sama biti obilježena kao Nesavršena.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Silva Tomanić Kiš
Dimenzije: 15x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?