book cover
Na kraju obojica umiru Adam Silvera
book cover
Pročitaj odlomak

Na kraju obojica umiru

Adam Silvera

Svi ćemo jednog dana umrijeti. No što biste učinili da saznate da je taj dan sutra? Upravo to se dogodi Mateu Torrezu i Rufusu Emeteriu kada ih Agencija Death-Cast obavijesti da im je preostalo još samo 24 sata života. U trenutku kada prime obavijest, Mateo i Rufus su potpuni stranci i osjećaju se k

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 340
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Svi ćemo jednog dana umrijeti. No što biste učinili da saznate da je taj dan sutra? Upravo to se dogodi Mateu Torrezu i Rufusu Emeteriu kada ih Agencija Death-Cast obavijesti da im je preostalo još samo 24 sata života. U trenutku kada prime obavijest, Mateo i Rufus su potpuni stranci i osjećaju se kao da su sami na svijetu. Srećom, obojica posegnu za aplikacijom zvanom Posljednji Prijatelj, kroz koju se upoznaju i postanu najbolji prijatelji do kraja života. Ovaj potresan roman Adama Silvere, čiji se kraj unaprijed zna, vrlo ubrzo postao je književna senzacija i jedan od naprodavanijih romana za mlade svih vremena.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Egmont d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Valentina Markasović
ISBN-13: 9789531323956
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?