Hobiji i razbibrige slavnih
NEDOSTUPNO
0

Hobiji i razbibrige slavnih

Štěpánka Sekaninová

Jeste li znali da nas neki hobiji čine pametnijima? Pomažu nam i u tome da vizualiziramo, bolje pamtimo, razvijamo percepciju, motoričke vještine, kreativnost i maštu. Bez obzira na to kojim se...

14,47 €

Sažetak knjige

Jeste li znali da nas neki hobiji čine pametnijima? Pomažu nam i u tome da vizualiziramo, bolje pamtimo, razvijamo percepciju, motoričke vještine, kreativnost i maštu. Bez obzira na to kojim se hobijem bavimo, on uvijek povoljno utječe na naše raspoloženje. Posebno zato što hobi biramo isključivo radi vlastita zadovoljstva! Bavljenje najdražim hobijem najbolji je način da odagnamo brige. Omiljene aktivnosti kojima se bavimo u slobodno vrijeme donose mnoge blagodati – i nama i slavnim osobama. Sumnjate li imalo u tu tvrdnju, pročitajte ovu knjigu. Puna je slavnih, genijalnih, uglednih i poštovanih velikana i na zanimljiv nas način upoznaje s njihovim hobijima, razbibrigama i slobodnim aktivnostima – od onih posve svakidašnjih do uistinu ekscentričnih. Kako su se u slobodno vrijeme zabavljali Albert Einstein, Nikola Tesla ili Marija Antoaneta? Koja je najveća strast Marcela Duchampa? Koji se kralj najbolje razonodio kopajući kanale? Kako je proučavanje arheoloških nalazišta utjecalo na najpoznatiju autoricu kriminalističkih priča svih vremena? Postoji li povezanost između strasti prema kuhanju, glazbi ili poeziji? Koja je svjetski slavna osoba bila filatelist? Otkrijte odgovore i doznajte mnogobrojne zanimljive priče o različitim hobijima slavnih poput fasciniranosti željeznicom, cvijećem, pčelama, paunovima i golubovima! Uz trideset tri pripovijesti o hobijima i razbibrigama trideset troje slavnih, ova knjiga donosi i trideset tri impresivne ilustracije.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Školska knjiga d.d.

Hrvatski jezik

9789530621671

23x33cm

Tvrdi uvez

2021.

26

Ozren Doležal

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje