Hobiji i razbibrige slavnih
0

Hobiji i razbibrige slavnih

Štěpánka Sekaninová

Jeste li znali da nas neki hobiji čine pametnijima? Pomažu nam i u tome da vizualiziramo, bolje pamtimo, razvijamo percepciju, motoričke vještine, kreativnost i maštu. Bez obzira na to kojim se...

14,47 €

Sažetak knjige

Jeste li znali da nas neki hobiji čine pametnijima? Pomažu nam i u tome da vizualiziramo, bolje pamtimo, razvijamo percepciju, motoričke vještine, kreativnost i maštu. Bez obzira na to kojim se hobijem bavimo, on uvijek povoljno utječe na naše raspoloženje. Posebno zato što hobi biramo isključivo radi vlastita zadovoljstva! Bavljenje najdražim hobijem najbolji je način da odagnamo brige. Omiljene aktivnosti kojima se bavimo u slobodno vrijeme donose mnoge blagodati – i nama i slavnim osobama. Sumnjate li imalo u tu tvrdnju, pročitajte ovu knjigu. Puna je slavnih, genijalnih, uglednih i poštovanih velikana i na zanimljiv nas način upoznaje s njihovim hobijima, razbibrigama i slobodnim aktivnostima – od onih posve svakidašnjih do uistinu ekscentričnih. Kako su se u slobodno vrijeme zabavljali Albert Einstein, Nikola Tesla ili Marija Antoaneta? Koja je najveća strast Marcela Duchampa? Koji se kralj najbolje razonodio kopajući kanale? Kako je proučavanje arheoloških nalazišta utjecalo na najpoznatiju autoricu kriminalističkih priča svih vremena? Postoji li povezanost između strasti prema kuhanju, glazbi ili poeziji? Koja je svjetski slavna osoba bila filatelist? Otkrijte odgovore i doznajte mnogobrojne zanimljive priče o različitim hobijima slavnih poput fasciniranosti željeznicom, cvijećem, pčelama, paunovima i golubovima! Uz trideset tri pripovijesti o hobijima i razbibrigama trideset troje slavnih, ova knjiga donosi i trideset tri impresivne ilustracije.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Školska knjiga d.d.

Hrvatski jezik

9789530621671

23x33cm

Tvrdi uvez

2021.

26

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?