Heartstopper, 2.dio
0

Heartstopper, 2.dio

Alice Oseman

Uključuje priču o Tari i Darcy

15,90 €

Sažetak knjige

Bili su najbolji prijatelji. Sve do onog kobnog prvog poljupca. Nakon njega, život Nicka i Charlieja ispunjen je zbunjenošću, sumnjom, i nesigurnosti. No, kako vrijeme prolazi, bivši najbolji prijatelji počinju gledati svijet drugačijim očima, učeći više o sebi, svojim prijateljima i obitelji svakim danom. Drugi nastavak Heartstoppera Alice Oseman produbit će vaše shvaćanje ljubavi, prijateljstva, mentalnog zdravlja i osobnog identiteta kroz dirljivu i emotivnu naraciju. Iz grafičkih romana o Nicku i Charlieju, Netflix je stvorio i TV seriju čiji je autentičan prikaz mladenačkih dilema i emotivan proces spoznaje osvojio globalnu publiku.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mozaik knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531436540

0x20x14cm

Meki uvez

2024.

289

Vedran Bratušek

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje