Dobra cura, zla krv
3

Dobra cura, zla krv

Holly Jackson

Serijal Dnevnik dobre cure, 2. dio

16,99 €

Sažetak knjige

Dobra cura, zla krv već je godinama na vrhu top liste najprodavanijih knjiga New York Timesa što je još jedan dokaz da Holly Jackson jednostavno ne može pogriješiti. Pip Fitz-Amobi, protivno svojim željama, ponovno je u srcu zagonetnog kriminalističkog slučaja. Iako je odlučila ostaviti detektivski posao, posvetila se svom true-crime podcastu koji je pokrenula s Rajem Singhom. Podcast brzo postaje viralan, ali Pip tvrdoglavo održava svoje stajalište da ne želi više istraživati. Međutim, nestanak Jamieja Reynoldsa, koji se dogodio tijekom komemoracije u spomen na Andie Bell i Sala Singha, prisiljava je da prekrši svoje obećanje. Budući da policija smatra kako je Jamie otišao svojevoljno, Pip se upušta u samostalnu istragu. Njena potraga za istinom otkriva nove mračne tajne grada, a kako se priča razvija, sve veći broj ljudi prati njen podcast. No, hoće li Pip uspjeti pronaći Jamieja prije nego što bude prekasno? Nećemo znati sve do posljednjih stranica ovog uzbudljivog trilera koji će propitati vaše stavove o privatnosti, i ulozi medija u pravdi i moći zajednice da pronađu istinu.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Egmont d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531327565

0x20.5x13.5cm

Meki uvez

2024.

392

Romana Čačija

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje