book cover
Allan Quatermain H. Rider Haggard
book cover
Pročitaj odlomak

Allan Quatermain

H. Rider Haggard

Nakon pustolovina u rudnicima kralja Solomona avanturistički trojac Allan Quatermain, Henry Curtis i kapetan Good trate dane u Engleskoj živeći lagodnim životom bogataša. Ali nakon što Quatermaina zadesi osobna tragedija sva trojica odlučuju: više neće odolijevati zovu Afrike, čija ih beskrajna polj

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 280
Dimenzije 14x20

Sažetak knjige

Nakon pustolovina u rudnicima kralja Solomona avanturistički trojac Allan Quatermain, Henry Curtis i kapetan Good trate dane u Engleskoj živeći lagodnim životom bogataša. Ali nakon što Quatermaina zadesi osobna tragedija sva trojica odlučuju: više neće odolijevati zovu Afrike, čija ih beskrajna polja i do neba visoke planine zovu da se ponovno izgube u njihovim prostranstvima. Avantura ih nosi do planine Kenija gdje će tražiti izgubljeno pleme bijelih ljudi, a pronaći će još toliko toga više.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: VF Libris j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Sanja Petriška
ISBN-13: 9789538237096
Dimenzije: 14x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?