book cover
Alica u ludoj zemlji Evald Flisar
book cover
Pročitaj odlomak

Alica u ludoj zemlji

Evald Flisar

Alica u ludoj zemlji duhovita je fantastična priča za mlade čitatelje u kojoj je junakinja bistra dvanaestogodišnja Alica. Ona i njezin ujak nasukali su se na otok Poteruniju, zemlju koja izgleda kao da se nalazi u nekoj igrici o kraju civilizacije. Evald Flisar za ovu je knjigu dobio nekoliko nacio

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 207
Dimenzije 15,5x21,5

Sažetak knjige

Alica u ludoj zemlji duhovita je fantastična priča za mlade čitatelje u kojoj je junakinja bistra dvanaestogodišnja Alica. Ona i njezin ujak nasukali su se na otok Poteruniju, zemlju koja izgleda kao da se nalazi u nekoj igrici o kraju civilizacije. Evald Flisar za ovu je knjigu dobio nekoliko nacionalnih nagrada, a Alica u ludoj zemlji uvrštena je 2014. u katalog White Raven.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Ibis grafika d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Krešimir Krnic
ISBN-13: 9789533630397
Dimenzije: 15,5x21,5
Ilustrator: Hana Tintor
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?