Alica u ludoj zemlji
0

Alica u ludoj zemlji

Evald Flisar

Alica u ludoj zemlji duhovita je fantastična priča za mlade čitatelje u kojoj je junakinja bistra dvanaestogodišnja Alica. Ona i njezin ujak nasukali su se na otok Poteruniju, zemlju koja izgleda kao...

15,93 € (120,02 kn)

Sažetak knjige

Alica u ludoj zemlji duhovita je fantastična priča za mlade čitatelje u kojoj je junakinja bistra dvanaestogodišnja Alica. Ona i njezin ujak nasukali su se na otok Poteruniju, zemlju koja izgleda kao da se nalazi u nekoj igrici o kraju civilizacije. Evald Flisar za ovu je knjigu dobio nekoliko nacionalnih nagrada, a Alica u ludoj zemlji uvrštena je 2014. u katalog White Raven.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Ibis grafika d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533630397

15.5x21.5cm

Tvrdi uvez

2022.

207

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?