book cover
Dinosauri - kreativne aktivnosti Penny Worms
book cover
Pročitaj odlomak

Dinosauri - kreativne aktivnosti

Penny Worms

Pripremite se za uzbudljivu, edukativnu zabavu s dinosaurima s više od 200 naljepnica! Obogaćena ilustracijama i zanimljivostima o dinosaurima, ova je knjiga prepuna dinosaurskih zadataka za vaše dijete. Od jednostavnog spajanja točaka i labirinata do pronalaženja parova, crtanja, ukrašavanja i dovr

Format Meki uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 56
Dimenzije 21,5x27

Sažetak knjige

Pripremite se za uzbudljivu, edukativnu zabavu s dinosaurima s više od 200 naljepnica! Obogaćena ilustracijama i zanimljivostima o dinosaurima, ova je knjiga prepuna dinosaurskih zadataka za vaše dijete. Od jednostavnog spajanja točaka i labirinata do pronalaženja parova, crtanja, ukrašavanja i dovršavanja prizora naljepnicama, izrade lutkica za prste i maske dinosaura te vježbi brojenja – knjiga pred vama satima će zabaviti vaše najmlađe. Knjiga sadrži: pregršt naljepnica, šašave zadatke, crteže za bojenje.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 21,5x27
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?