book cover
Artmoji Collaborate Agency
book cover
Pročitaj odlomak

Artmoji

Collaborate Agency

Zabavna vježbenica prepuna zadataka, zagonetki, labirinata i predložaka za bojenje. Uz mnoge artmojije djeca će vrijeme provesti kreativno. Nauči crtati ponuđene artmojije, a možeš nacrtati i neki svoj, maštoviti lik! Vježbenica sadrži: predloške za bojenje, pronađi razlike, oboji po brojevima, sudo

Format Meki uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 64
Dimenzije 17x24,5

Sažetak knjige

Zabavna vježbenica prepuna zadataka, zagonetki, labirinata i predložaka za bojenje. Uz mnoge artmojije djeca će vrijeme provesti kreativno. Nauči crtati ponuđene artmojije, a možeš nacrtati i neki svoj, maštoviti lik! Vježbenica sadrži: predloške za bojenje, pronađi razlike, oboji po brojevima, sudoku, nauči crtati i još mnogo toga.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Naša djeca d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789533026596
Dimenzije: 17x24,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?