Cubitus integral 1.
AKCIJA -20,02%
0

Cubitus integral 1.

Dupa (Luc Dupanloup)

Pazi, pospan pas! Zbog toga što mnogi psi čitaju stripove Cubitus je preko noći postao međunarodna stripovska zvijezda! Nije znao da će mu slava omesti miran san, jer ne možeš drijemati ako trebaš...

20,06 € (151,14 kn) 25,08 € (188,97 kn)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 0,00 € (0,00 kn)

Sažetak knjige

Pazi, pospan pas! Zbog toga što mnogi psi čitaju stripove Cubitus je preko noći postao međunarodna stripovska zvijezda! Nije znao da će mu slava omesti miran san, jer ne možeš drijemati ako trebaš zabavljati svoju vjernu publiku! Uz to, Cubitus mora otrpjeti sumanute hirove svog vlasnika Semafora i podlosti mačka Maršala – pa ne čudi da je i brundav, a ne samo rundav! Njegova životna filozofija najbolje se svodi na rečenicu – dobro se odmori prije no što se umori!

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Strip-agent d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538216206

21.9x29.6cm

Tvrdi uvez

2019.

200

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?