book cover
Zaljubljena minuta Aleksandra Vitez
book cover
Pročitaj odlomak

Zaljubljena minuta

Pjesme

Aleksandra Vitez

Riječi i slike u ovoj knjizi namijenjene su djeci predškolske i rane školske dobi sa željom da im se na razumljiv, jednostavan, topao i maštovit način govori o lijepim stvarima koje ih okružuju. Sva velika čuda koja djeca svakim danom otkrivaju doista i jesu veliki i važni dijelovi naših života, sat

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 13
Dimenzije 20,7x20,7

Sažetak knjige

Riječi i slike u ovoj knjizi namijenjene su djeci predškolske i rane školske dobi sa željom da im se na razumljiv, jednostavan, topao i maštovit način govori o lijepim stvarima koje ih okružuju. Sva velika čuda koja djeca svakim danom otkrivaju doista i jesu veliki i važni dijelovi naših života, satkani od nezamjenjivih trenutaka i osjećaja. Te trenutke i osjećaje utkane u dušu djeteta i otkrivanje svijeta, opisane u pjesmama, oslikao je u raskoši svoje slikarske palete afirmirani i međunarodno priznati hrvatski ilustrator Ivan Vitez. Zbirka pjesama za djecu Zaljubljena minuta u ovom je novom izdanju poput svojevrsnog vremeplova koji nas vraća u vrijeme od prije tridesetak godina kada su pjesme napisane i kad je knjiga oslikana.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Srednja Europa d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538281563
Dimenzije: 20,7x20,7
Ilustrator: Ivan Vitez
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?