book cover
Vrijeme uz ekrane Merce Seix
book cover
Pročitaj odlomak

Vrijeme uz ekrane

Merce Seix Meritxell Noguera

Igranje videoigara na računalu ili igraćoj konzoli vrlo je zabavno. Ekipa uživa s ovim uređajima ali je također važno da se zabavi i uobičajenim igračkama. Vrlo je lako postati ovisan o ekranima, no ako se drže zajedno, bit će im zabavno s bilo čim! Ova knjiga uključuje priču o ekipi koja se zabavlj

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 36
Dimenzije 24,5x24,5

Sažetak knjige

Igranje videoigara na računalu ili igraćoj konzoli vrlo je zabavno. Ekipa uživa s ovim uređajima ali je također važno da se zabavi i uobičajenim igračkama. Vrlo je lako postati ovisan o ekranima, no ako se drže zajedno, bit će im zabavno s bilo čim! Ova knjiga uključuje priču o ekipi koja se zabavlja s obitelji, svakodnevne situacije u kojima se djevojčice i dječaci mogu zateći, te uključuje zabavnu igru traženja medvjedića na svakoj stranici kako bi se djetetu održala pažnja i razvila vještina opažanja. U knjizi je i vodič za roditelje sa savjetima, trikovima i preporukama.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Neretva d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538125126
Dimenzije: 24,5x24,5
Ilustrator: Rocio Bonilla
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?