Tu sam, uz tebe
0

Tu sam, uz tebe

Smriti Halls

Predivno je imati odane prijatelje koji su uz tebe u dobru i u zlu. No ponekad, ali samo ponekad, uz prijatelja može postati tijesno… Duhovita i iznimno topla slikovnica o svemu što čini...

13,14 €

Sažetak knjige

Predivno je imati odane prijatelje koji su uz tebe u dobru i u zlu. No ponekad, ali samo ponekad, uz prijatelja može postati tijesno… Duhovita i iznimno topla slikovnica o svemu što čini prijateljstvo – za svakoga tko je ikada imao prijatelja. Medo i Vjeverac najbolji su prijatelji. Kamo god Vjeverac krene, slijedi ga Medo velikog srca. On obećava da će biti uz Vjeverca, bio on mrzovoljan, šašav ili ljutit ? no ta će se odluka naći na kušnji kada veliki, nespretni Medo potopi Vjeverčev kanu, i odbaci ga s klackalice visoko u zrak, i razbije mu omiljenu šalicu, i… Na koncu, Vjevercu je dosta svega. Objavi Medi da mu treba prostora – no ubrzo shvati da mu je mnogo zabavnije kad je njegov najbolji prijatelj u blizini. Smriti Halls, međunarodno priznata autorica, napisala je šarmantnu slikovnicu Tu sam, uz tebe koja na nježan i prekrasan način slavi prijateljstvo. Tekst su upotpunile pomno birane i promišljene ilustracije s velikom dozom humora dizajnera i ilustratora Stevea Smalla, u kojima ćete svaki put otkriti neki novi zabavni detalj. Hrvatski prijevod potpisuje vrsni Ozren Doležal i vjerujemo da ćete iznova i iznova uživati u ovim zabavnim stihovima koji su prekrasna oda prijateljstvu i ljubavi. Slikovnica Tu sam, uz tebe u jednakoj mjeri vrvi šaljivim i dirljivim trenutcima te pokazuje da prijatelji uvijek mogu pronaći zajedničko rješenje. Namijenjena je i djeci i odraslima. Oduševit će vas, nasmijati i ukrasti vam srce te će vjerojatno postati rado biran dar za vašu djecu, prijatelje, članove obitelji i sve one koje neizmjerno volite.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Profil knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533139180

20x28cm

Tvrdi uvez

2022.

40

Ozren Doležal

Steve Small

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?