book cover
Svemirsko prijateljstvo Iva Novosel
book cover
Pročitaj odlomak

Svemirsko prijateljstvo

Iva Novosel

Kratka i poetična priča govori prijateljstvu koje je nastalo slučajnim susretom. Djevojčica Melita uvijek je imala nos u knjizi jer je jako voljela čitati. Kroz slova i rečenice bježala je u svijet mašte. Dječak Pero uvijek je hodao gradom sa slušalicama u ušima. Volio je glazbu, a tako bi čuo i m

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 28
Dimenzije 22x22

Sažetak knjige

Kratka i poetična priča govori prijateljstvu koje je nastalo slučajnim susretom. Djevojčica Melita uvijek je imala nos u knjizi jer je jako voljela čitati. Kroz slova i rečenice bježala je u svijet mašte. Dječak Pero uvijek je hodao gradom sa slušalicama u ušima. Volio je glazbu, a tako bi čuo i manje galame i vikanja. Pero nije volio ništa osim glazbe i stihova, a Melita ništa osim slova i riječi. Živjeli su tako svaki u svojem svemiru dok se jednoga dana nisu slučajno sreli na klupici u parku. U prvom pogledu dogodila se čarolija prijateljstva i tada je Melita slušala glazbu iz Perinih slušalica, a Pero je sa zanimanjem čitao Melitinu knjigu. Zajedno su zavirili u neki novi svemir u kojem su se slova pretočila u note a glazba u rečenice. Klupu u parku nazvali su klupom prijateljstva jer je prijateljstvo najljepša vrsta ljubavi.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Sretno Srce j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789534807866
Dimenzije: 22x22
Ilustrator: Ana Kadioć
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?