Suli u avanturi: Putovanje
0

Suli u avanturi: Putovanje

Maja Šimleša

Maja Šimleša i Sven Nemet još su jednom udružili svoje izvanredne talente kako bi nam ispričali ovu toplu, zabavnu, pomalo napetu i veselu priču o dobroti, hrabrosti, novim prijateljstvima i o tome...

18,90 €

Sažetak knjige

Maja Šimleša i Sven Nemet još su jednom udružili svoje izvanredne talente kako bi nam ispričali ovu toplu, zabavnu, pomalo napetu i veselu priču o dobroti, hrabrosti, novim prijateljstvima i o tome što se sve može postići lijepom riječju. Odlične rime i krasne ilustracije ove smiješne žirafe koju nikakve prepreke ne mogu zaustaviti ostat će nam dugo u sjećanju. Vesela žirafa Suli u ovoj krasnoj seriji slikovnica otkriva svijet oko sebe, a njezin optimizam i dobroćudna narav osvajaju djecu i odrasle.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Profil knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533861241

0x24x24cm

Tvrdi uvez

2024.

40

-

Sven Nemet

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje