Strašilova tajna / Gladni magarčić
NEDOSTUPNO
0

Strašilova tajna / Gladni magarčić

Stephen Cartwright, Heather Amery

Priče iz voćne farme

7,83 €

Sažetak knjige

Dražesne priče s Voćne farme osvojile su srca milijuna djece širom svijeta. Vjerujemo da će i Vaši mališani oduševljeno tražiti da ih uvijek iznova čitate. Napete i šaljive zgode na Voćnoj farmi prate šarmantne i jasne ilustracije pomoću kojih dijete bez teškoća prati radnju i usvaja nove riječi. Priče s Voćne farme zamišljene su i da roditelji i djeca u zajedničkom druženju podijele uzbuđenje svladavanja prvih čitateljskih koraka. Kako bi se mališanima osigurao uspjeh u početnom čitanju, tekst je napisan u suradnji s britanskim stručnjacima za razvoj govora. Kako čitati s malenima? Prvo naglas pročitajte cijelu priču i s djetetom porazgovarajte o slikama. Zatim ga ohrabrite da pročita kraći i jednostavniji tekst pri vrhu svake stranice, tiskan VELIKIM TISKANIM SLOVIMA, a vi čitajte dulji i složeniji dio teksta na dnu stranice, tiskan malim tiskanim slovima. Izmjenama uloga podižete samopouzdanje malome čitaču. Djeca naprosto obožavaju taj oblik čitanja!

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Planet Zoe d.o.o.

Hrvatski jezik

9789537685898

17x23cm

Tvrdi uvez

2017.

32

Dunja Flegar

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje