Pino uči prve riječi
0

Pino uči prve riječi

Marta Galewska-Kustra

Marta Galewska - Kustra donosi nam knjigu koja služi kao pripomoć mališanima u izgovaranju svojih prvih riječi! Bilo da vaše dijete tek uči govoriti ili ima poteškoće u razvoju govora, ova knjiga je...

17,92 €

Sažetak knjige

Marta Galewska - Kustra donosi nam knjigu koja služi kao pripomoć mališanima u izgovaranju svojih prvih riječi! Bilo da vaše dijete tek uči govoriti ili ima poteškoće u razvoju govora, ova knjiga je idealan alat da oslobodi puni potencijal svog govornog aparata! Ovaj drugi dio Pinovih avantura potiče izgovor najčešćih prvih riječi većine mališana u dobi od jedne do dvije godine te potiče spajanje riječi u rečenice i njihovoj pravilnoj upotrebi, a Pin je tu da ovaj proces učini zabavnim i jednostavnim! Ova slikovnica je osmišljena tako da, dok Pin i njegova obitelj prolaze kroz svoje zgode i nezgode, situacije u kojima se nalaze ilustriraju djetetu razumljiv kontekst iz kojih ono može dobiti razumijevanje predmeta i radnji koje pokušava izgovoriti. Cilj ovih jasno napisanih, kratki priča je aktivacija vizualnog pamćenja riječi, čime dijete istovremeno uči i govoriti i čitati. Dok sa djetetom čitate Pinove zgode, najbolje je istovremeno prstom isticati radnje i predmete o kojima je riječ. Nužno je dati djetetu dovoljno vremena da odgovori. Požurivanje i nestrpljenje će samo oduzeti element zabave iz cijele igre te autorica preporučuje svim roditeljima, bakama, djedovima i skrbnicima da se naoružaju strpljenjem i ostave prostor za dječje greške. One su ipak sastavni dio svakog procesa učenja. Tokom igre, obratite pozornost da li je dijete zainteresirano za grupni rad uz knjigu, da li obraća pažnju na ono što mu pokazujete? Da li uspijeva izgovoriti nazive predmeta i radnji koje ga učite i istovremeno se zabavljati? Ukoliko da, svrha ove knjige je ispunjena. Dijete do dvije godine bi trebalo biti u stanju ne samo ponoviti određene riječi već ih spajati u vrlo jednostavne smislene rečenice (Kiša pada, Tata radi...). Ako primjetite da vaše dijete ne slijedi ovaj razvoj, posavjetujte se s logopedom. Da bi ispitali vokabular, sposobnost razumijevanja i imenovanja, možete se poslužiti prilogom na kraju slikovnice u kojem se nalaze sve riječi upotrijebljene u pripovijetci. Želimo vam dobru zabavu uz dogodovštine malog Pina i njegove obitelji!

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Planet Zoe d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533570037

20.5x25cm

Tvrdi uvez

2018.

40

Marija Jelaska

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje