Otkrij zašto ... ne bi želio letjeti u Apollu 13!
NEDOSTUPNO
0

Otkrij zašto ... ne bi želio letjeti u Apollu 13!

Ian Green

Misija u kojoj je bolje ne sudjelovati!

3,85 €

Sažetak knjige

Kako je biti članom tročlane posade svemirskog broda Apolla 13, koji je lansiran 11. travnja 1970. godine na putovanje dugo 400.000 kilometra. U ovoj edukativnoj bogato ilustriranoj knjizi, mladi čitatelj se upućuje u način pripreme astronauta i prati njihovu uzbudljivu svemirsku ekspediciju koja završava neuspjehom. Naime, pri spuštanju na Mjesec brod je pretrpio strašnu nezgodu kakvu još nije doživjela nijedna svemirska ekspedicija. Sudbina posade ovisila je o stotinama inženjera na Zemlji, koji su pomogli članovima Apolla 13 da se živi vrate, ali ne i da obave svoju misiju.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Naklada Nika

Hrvatski jezik

9789537284268

0x0cm

Meki uvez

2009.

32

Vesna Stričević

David Antram

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje