Otkrij zašto ... ne bi želio biti rimski gladijator!
0

Otkrij zašto ... ne bi želio biti rimski gladijator!

John Malam

Krvave stvari koje je bolje ne iskusiti

3,85 €

Sažetak knjige

Kako je živjeti u prvom stoljeću prije Krista kao rimski gladijator? U ovoj edukativnoj slikovnici mladi se čitatelj upućuje u životni put galskog barbara zarobljenog u ratu s Rimljanima i školovanog za borbu u areni. Saznajemo koje se sve vrste ratnika bore u areni, kako izgledaju borbe i koje vrste borilačkih predstava postoje. Krvav je to posao!

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Naklada Nika

Hrvatski jezik

9789537284237

0x0cm

Meki uvez

2005.

32

Vesna Stričević

David Antram

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje