Otkrij zašto ... ne bi želio biti polarni istraživač!
0

Otkrij zašto ... ne bi želio biti polarni istraživač!

Jen Green

Ekspedicija koju bi trebalo izbjeći

3,85 €

Sažetak knjige

Kako je biti članom Shackletonove ekspedicije na polarnom putovanju motornim jedrenjakom nazvanim Endurance (Izdržljivi), 1914. godine neposredno nakon početka Prvoga svjetskog rata? U ovoj edukativnoj bogato ilustriranoj knjizi, mladi čitatelj se upućuje u sve izazove i nedaće uzbudljive Antarktičke pustolovine. Naime, Shackleton je namjeravao prvi prijeći cijeli antarktički kontinent ravno preko Južnog pola. To je samo 3330 km puta kroz nepoznatu, na zemljovidima nepostojeću, ledom okovanu divljinu.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Naklada Nika

Hrvatski jezik

9789537284251

0x0cm

Meki uvez

2009.

32

Vesna Stričević

David Antram

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje