Nogomet
0

Nogomet

Tomislav Zagoda

Ilustrirana povijest najvažnije sporedne stvari na svijetu

15,99 €

Sažetak knjige

Nitko ne zna tajnu nogometa, zašto je toliko popularan i zašto je postao najvažnija sporedna stvar na svijetu. Ne znamo ni mi. Ali u ovoj ćeš raskošno ilustriranoj knjizi doznati kako i gdje je nogomet nastao, tko su glavni „krivci“ da se proširio svijetom i koja su njegova najveća imena. Kako je Pelé dobio nadimak? Zašto je Messi završio u Barceloni? Kakve veze imaju tanin i početak nogometa u Hrvatskoj? Koji je prvi ženski klub na svijetu, i još mnogo, mnogo toga. Upravo je nevjerojatno da ovakvu knjigu do sada nismo imali. Upoznaj deset najvećih nogometnih klubova, deset najvećih igrača svih vremena, deset najvećih hrvatskih nogometaša svih vremena, deset najvećih nogometašica svih vremena. Prođi nogometnim vremeplovom kroz sva Svjetska prvenstva od prvog u Urugvaja do onog nezaboravnog u Rusiji na kojem su Vatreni osvojili srebrnu medalju. Uz zabavan tekst i sjajne ilustracije nauči sve važne stvari vezane uz najvažniju sporednu stvar na svijetu. Nezaboravna knjiga, puna zanimljivih činjenica i događaja koji će od tebe učiniti pravog nogometnog znalca. Za sve ljubitelje nogometa i one koji će to tek postati!

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Opus gradna j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538124488

21x23cm

Meki uvez

2023.

72

-

Dario Kukić

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje