Ne može
NEDOSTUPNO
0

Ne može

Vojko V

Najveći fenomen hrvatskog hip-hopa u posljednjem desetljeću uči dvije najvažnije riječi u današnjem vremenu - Kako reći NE MOŽE! Ova slikovnica daje detaljne primjere namijenjene najmlađima i uči ih...

10,49 €

Sažetak knjige

Najveći fenomen hrvatskog hip-hopa u posljednjem desetljeću uči dvije najvažnije riječi u današnjem vremenu - Kako reći NE MOŽE! Ova slikovnica daje detaljne primjere namijenjene najmlađima i uči ih odoljeti pritisku okoline, nosi i lekcije za odrasle - da je ponavljanje majka znanja.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Croatia Records d.d.

Hrvatski jezik

9789537011789

21x21cm

Tvrdi uvez

2020.

24

-

Lucija Bužančić

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje