Moj tata kaže da sam ja princeza
0

Moj tata kaže da sam ja princeza

Jelena Kastaneti

Mora li svaka princeza biti spašena? Ako ste ikada sanjali o tome da postanete princeza (ili princ), ali su vam rekli da za to postoje nepremostive zapreke – i stoga se vaš san možda ugasio i prije...

13,90 € (104,73 kn)

Sažetak knjige

Mora li svaka princeza biti spašena? Ako ste ikada sanjali o tome da postanete princeza (ili princ), ali su vam rekli da za to postoje nepremostive zapreke – i stoga se vaš san možda ugasio i prije nego što se stigao razbuktati - odabrali ste pravu knjigu. Ova govori upravo o tome da se taj status ne stječe posjedovanjem veličanstvenoga dvorca, prekrasnoga konja ili raskošne haljine. Dirljivo djelo Jelene Kastaneti, ispričano ilustracijama Andrijane Rico, portretira znatiželjnu princezu u ljubičastoj pidžami koja čuči u svima nama. Progovara o vrlinama koje u najdraža bića usađujemo od najmanjih nogu, pritom naglašavajući da među svim blještavim materijalnim stvarima – najljepše sja snaga koju nosimo u srcu. I kruna, naravno, ali to je neka druga priča.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Alegria d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538475023

0x25.5x21.5cm

Tvrdi uvez

-

40

-

Andrijana Rico

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?