Marko na Risnjaku
0

Marko na Risnjaku

Martina Markov

Marko na Risnjaku jedanaesta je edukativna priča iz serijala Pustolovine galeba Marka po parkovima Hrvatske u kojem glavni lik, znatiželjni galeb Marko, obilazi sve naše nacionalne parkove i parkove...

15,90 € (119,80 kn)

Sažetak knjige

Marko na Risnjaku jedanaesta je edukativna priča iz serijala Pustolovine galeba Marka po parkovima Hrvatske u kojem glavni lik, znatiželjni galeb Marko, obilazi sve naše nacionalne parkove i parkove prirode te nas upoznaje s njihovim vrijednostima. U društvu škanjca mišara Iva, galeb Marko upoznaje biljni i životinjski svijet tog planinskog nacionalnog parka. Sljepić Goran i vodomar(ica) Jelena samo su neki od stanara koje susreću u parku. Je li galeb Marko susreo risa po kojem je ovaj park dobio ime nećemo otkriti. Ova edukativna priča, tekstom i ilustracijama, dočarava bogatstvo jednog od naših najstarijih nacionalnim parkova. Osim edukativne priče obogaćene humorističnim elementima, opisani su likovi iz priče i vrijednosti nacionalnog parka te dane osnovne upute o ponašanju za vrijeme posjeta Parku.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Eco Edu Media d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538388149

21x23cm

Tvrdi uvez

2023.

32

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?