Malo ili veliko?
0

Malo ili veliko?

Antonella Abbatiello

Slikovnica namijenjena najmlađima - za razmišljanje (poput slikovnice Tužno ili sretno?) Govori o dva suprostavljena osjećaja i otkriva nam kako je moguće istu stvar vidjeti na dva različita načina....

7,83 € (59,00 kn)

Sažetak knjige

Slikovnica namijenjena najmlađima - za razmišljanje (poput slikovnice Tužno ili sretno?) Govori o dva suprostavljena osjećaja i otkriva nam kako je moguće istu stvar vidjeti na dva različita načina. Na primjer, proljetni pupoljak u ljeti se pretvara u ružu. Zabavno, poučno i lijepo ilustrirano.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Neretva d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538125034

19x19cm

Tvrdi uvez

2017.

22

Marina Šimunić

Antonella Abbatiello

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?