Mali radoznalci: Istraži svijet buba
NEDOSTUPNO
0

Mali radoznalci: Istraži svijet buba

Ruth Martin, Allan Sanders

Pozivamo sve male radoznalce! Pogledajmo izbliza neke od najmigoljastijih, najstrašnijih i najljepših bića koja postoje. Otvorite prozorčiće i doznajte kakve kukce i druga sićušna stvorenja možete...

10,49 €

Sažetak knjige

Pozivamo sve male radoznalce! Pogledajmo izbliza neke od najmigoljastijih, najstrašnijih i najljepših bića koja postoje. Otvorite prozorčiće i doznajte kakve kukce i druga sićušna stvorenja možete pronaći u svojoj blizini te kako bube zajedničkim radom prevladavaju to što su sitne. Uz ovaj vodič krenite u obilazak termitnjaka i zavirite unutar košnice. Upoznajte i neke od nevjerojatnih danjih i noćnih leptira koji lepršaju uokolo te otkrijte razloge zašto su neke bube tako živopisnih boja. Od najmanjih do najvećih, saznajte sve o zanimljivostima iz života ovih najbrojnijih životinja na Zemlji.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Profil knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533137414

20.5x22.5cm

Tvrdi uvez

2020.

16

Dina Morić Bošnjak

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje