book cover
Kuku tko sam? Tko je u džungli? Maria Loretta Giraldo
Kupi 23,61 kn (3,13 €) 59,00 kn (7,83 €)
book cover
Pročitaj odlomak

Kuku tko sam? Tko je u džungli?

Maria Loretta Giraldo

Zabavna i poučna slikovnica tvrdih listova, pogodna je za zajedničko čitanje s najmlađima. Oblikovana je na način da prva stranica sadrži zagonetu, na sljedećoj su prikazani samo jednostavni linijski prikazi ili karakteristični detalji lika, a tek na trećoj stranici pojavljuje se cjelovit prikaz živ

59,00 kn (7,83 €)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 23,61 kn (3,13 €)

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2016
Broj stranica 22
Dimenzije 19x19

Sažetak knjige

Zabavna i poučna slikovnica tvrdih listova, pogodna je za zajedničko čitanje s najmlađima. Oblikovana je na način da prva stranica sadrži zagonetu, na sljedećoj su prikazani samo jednostavni linijski prikazi ili karakteristični detalji lika, a tek na trećoj stranici pojavljuje se cjelovit prikaz životinje, odnosno odgovor na postavljenu zagonetku. Veselo i maštovito ilustrirana slikovnica- skrivalica za upoznavanje životinjskog svijeta džungle, namijenjena je najmlađima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Neretva d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Marina Šimunić
ISBN-13: 9789538125027
Dimenzije: 19x19
Ilustrator: Nicoletta Bertelle
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?