book cover
Krotitelj oblaka Tomica Šćavina
book cover
Pročitaj odlomak

Krotitelj oblaka

Tomica Šćavina

U dalekoj planini žive Kroti, narod koji poznaje tajnu kroćenja oblaka. Zadivljen njihovim moćima, dječak Petar postaje njihovim učenikom, ali ubrzo shvaća da krotitelj oblaka može postati jedino ako se odrekne osjećaja. Uspije li, postat će pravi krotitelj - sjajan, hladan i nadmoćan. Međutim, tu j

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2015
Broj stranica 22
Dimenzije 26x26

Sažetak knjige

U dalekoj planini žive Kroti, narod koji poznaje tajnu kroćenja oblaka. Zadivljen njihovim moćima, dječak Petar postaje njihovim učenikom, ali ubrzo shvaća da krotitelj oblaka može postati jedino ako se odrekne osjećaja. Uspije li, postat će pravi krotitelj - sjajan, hladan i nadmoćan. Međutim, tu je i Oblačak, njegov mali prijatelj koji je od njega preuzeo glas i ne prestaje mu govoriti o osjećajima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Sipar d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538039096
Dimenzije: 26x26
Ilustrator: Tomislav Tomić
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?