Doktor Jabuka i tajna božićna poruka
0

Doktor Jabuka i tajna božićna poruka

Slavko Sobin

Doktor Jabuka i tajna božićna poruka topla je priča o obitelji, čudima i trijumfu ljubavi i zajedništva nad svim materijalnim. Najnovija slikovnica Slavka Sobina, koju je šarmantno ilustrirao Marko...

11,81 €

Sažetak knjige

Doktor Jabuka i tajna božićna poruka topla je priča o obitelji, čudima i trijumfu ljubavi i zajedništva nad svim materijalnim. Najnovija slikovnica Slavka Sobina, koju je šarmantno ilustrirao Marko Jovanovac, govori o dječaku Luki koji kroz slučajni susret s tajanstvenim starcem i njegovim psom spoznaje pravo značenje Božića. Dok Luka i njegov otac žure kupiti još ukrasa za svoj dom, Lukin jednostavan čin dobrote prema beskućniku dovodi do čarobnog i neočekivanog iznenađenja! Doktor Jabuka i tajna božićna poruka ujedno je i prva priča u serijalu o misterioznom čarobnjaku te je savršena priča kako bi i najmlađi otkrili pravi duh Božića.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Petrine knjige d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538423017

22x28cm

Tvrdi uvez

2021.

24

-

Marko Jovanovac

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?