book cover
Deveta ovčica Silvija Šesto
book cover
Pročitaj odlomak

Deveta ovčica

Silvija Šesto

DEVETA OVČICA suvremena je slikovnica i ujedno brojalica za najmlađe čitateljstvo (gledateljstvo). Kako su glavni likovi originalno ostvarene ginjol pletene lutke fotografirane u okolišu s grafičkim intervencijama, zamišljeno je da se uz promocije najmlađi upoznaju i fizički s lutkama, te pokušaju

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2011
Broj stranica 28
Dimenzije 21x21

Sažetak knjige

DEVETA OVČICA suvremena je slikovnica i ujedno brojalica za najmlađe čitateljstvo (gledateljstvo). Kako su glavni likovi originalno ostvarene ginjol pletene lutke fotografirane u okolišu s grafičkim intervencijama, zamišljeno je da se uz promocije najmlađi upoznaju i fizički s lutkama, te pokušaju prateći tekst ostvariti njihov scenski pokret.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Naklada Semafora d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789537341251
Dimenzije: 21x21
Ilustrator: Adriana Meglaj
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?