Božićna jelka
0

Božićna jelka

Julia Donaldson

Predivna božićna priča proslavljene autorice Grubzona i Zoga osvojit će vaša srca ovog Božića. Ova jelka raste u šumi okružena životinjama, a kad naraste visoka posijeku je i otpreme u veliki grad....

13,27 € (99,98 kn)

Sažetak knjige

Predivna božićna priča proslavljene autorice Grubzona i Zoga osvojit će vaša srca ovog Božića. Ova jelka raste u šumi okružena životinjama, a kad naraste visoka posijeku je i otpreme u veliki grad. Tamo zasja na trgu i uveseljava sve stanovnike grada, a i oni nju. Ova čarobna i topla priča nastala je prema istinitoj priči o posebnoj tradiciji koja seže sedamdeset godina unazad. Svake godine počevši od 1947. gradonačelnik Osla u Norveškoj Britanskom narodu poklanja prekrasnu Božićnu jelku. Ovo zimzeleno stablo simbol je mira i prijateljstva, a norveški šumari odabiru stablo mjesecima, ponekad i godinama unaprijed. Stablo zatim putuje preko tisuću kilometara – sve do londonskog trga Trafalgar na kojem stoji ponosno obasjano lampicama. Svake godine Pjesničko društvo ujedinjenog kraljestva zamoli nekog pjesnika da napiše pjesmu dobrodošlice tome stablu. Božićnu jelku Julia Donaldson napisala je 2020. godine. Pjesmu su izvodila djeca na trgu Trafalgar u Londonu.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Ibis grafika d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533630564

0x0cm

Tvrdi uvez

2022.

32

Krešimir Krnic

Victoria Sandoy

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?