Božić je! Božić!
NEDOSTUPNO
0

Božić je! Božić!

Kestutis Kasparavičius

Božić je pred vratima! Medvjedi već sanjaju medenjake i kreću u potragu za najvećom jelkom. Pingvini se sanjkaju, koze skaču na skijama, a mačke kližu. Za ugodnu atmosferu ribe pod ledom vješaju...

15,93 €

Sažetak knjige

Božić je pred vratima! Medvjedi već sanjaju medenjake i kreću u potragu za najvećom jelkom. Pingvini se sanjkaju, koze skaču na skijama, a mačke kližu. Za ugodnu atmosferu ribe pod ledom vješaju podvodne lampice. Čak i kitovi čekaju darove! Dok polarni medvjedi kuhaju čaj od jarebike, vjeverice ukrašavaju božićno drvce divljim staklenim kuglicama i nestašnim drvenim ukrasima…Zimske radosti, priprema i dekoracija doma i božićnog drvca… Kestutis Kasparavičius dočarava čaroliju predblagdanskih dana i podsjeća na to ta je ponekad najvažnije sanjkanje bez sanjki, zajedničko pečenje medenjaka i društvo dobrih prijatelja.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Ibis grafika d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533630731

17x24cm

Tvrdi uvez

2022.

44

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?