book cover
Božić je! Božić! Kestutis Kasparavičius
book cover
Pročitaj odlomak

Božić je! Božić!

Kestutis Kasparavičius

Božić je pred vratima! Medvjedi već sanjaju medenjake i kreću u potragu za najvećom jelkom. Pingvini se sanjkaju, koze skaču na skijama, a mačke kližu. Za ugodnu atmosferu ribe pod ledom vješaju podvodne lampice. Čak i kitovi čekaju darove! Dok polarni medvjedi kuhaju čaj od jarebike, vjeverice ukra

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 44
Dimenzije 17x24

Sažetak knjige

Božić je pred vratima! Medvjedi već sanjaju medenjake i kreću u potragu za najvećom jelkom. Pingvini se sanjkaju, koze skaču na skijama, a mačke kližu. Za ugodnu atmosferu ribe pod ledom vješaju podvodne lampice. Čak i kitovi čekaju darove! Dok polarni medvjedi kuhaju čaj od jarebike, vjeverice ukrašavaju božićno drvce divljim staklenim kuglicama i nestašnim drvenim ukrasima…Zimske radosti, priprema i dekoracija doma i božićnog drvca… Kestutis Kasparavičius dočarava čaroliju predblagdanskih dana i podsjeća na to ta je ponekad najvažnije sanjkanje bez sanjki, zajedničko pečenje medenjaka i društvo dobrih prijatelja.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Ibis grafika d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Mirjana Bračko
ISBN-13: 9789533630731
Dimenzije: 17x24
Ilustrator: Kestutis Kasparavičius
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?